ODMARALIŠTA na plazi i SPA Maldive

 

U Maldivima 5 zvjezdica doručak uključeno   

ONO ŠTO HOTEL IMA DA PONUDI

Odmaralište na plaži i spa-centar, savršeno ostrvo u Maldivima, nalazi se na sjevernom haa Alifu Atoll. Ekskluzivno odmaralište za one koji zahtijevaju pravi luksuz i najveću privatnost.

Postavljen na privatni otok u obliku polumeseca, ovo neverovatno odmaralište nudi izbor privatnih vila ili privatnih vila sa bazenima za goste da se odmaraju i uživaju u domu daleko od kuće. Plaža ili preko vode vile i povezani nivoi privatnosti predstavljaju obeležje ove nagrađivane destinacije, koja se može pohvaliti sa najvećim pustinjama na plaži u Maldivima.

Tikvani, Fude i ljubitelji hrane mogu se zadovoljiti nagradom kulinarskim iskustvom. Wellness je osnovni dio iskustva u skroviљte, sa boћansko skroviљte koje nudi niz tretmana za podmlacenje i relaksaciju. Obilje ribljih života oko ovog Maldive odmarališta je drugi put, a to je osnovna lokacija za ronjenje i ronjenje.

Savršeni Maldivično povlačenje, skrovište nudi najveću romansu i jedna je od najpoželèih destinacija za one koji slave svoj medeni mjesec. Porodice su Dobrodošle u skrovište, sa opsežnim Dječim klubom koji mogu pomoći da se mladi putnici zabavljaju tokom njihovog boravak.