MSC MERAVIGLIA Danska, Finska, Ruska Federacija, Estonija, Njemačka, Norveška DEP: Kopenhagena

 • MSC MERAVIGLIA
 • MSC MERAVIGLIA
 • MSC MERAVIGLIA
 • MSC MERAVIGLIA
 • MSC MERAVIGLIA
 • MSC MERAVIGLIA
 • MSC MERAVIGLIA
 • MSC MERAVIGLIA
 • MSC MERAVIGLIA
 • MSC MERAVIGLIA
 • MSC MERAVIGLIA
 • MSC MERAVIGLIA
 • MSC MERAVIGLIA
 • MSC MERAVIGLIA
 • MSC MERAVIGLIA
 • MSC MERAVIGLIA
 • MSC MERAVIGLIA
 • MSC MERAVIGLIA
 • MSC MERAVIGLIA
 • MSC MERAVIGLIA
 • MSC MERAVIGLIA
 • MSC MERAVIGLIA
 • MSC MERAVIGLIA

Dobrodošli u MSC Meraviglia

MSC Meraviglia je prepun izvanrednih osobina koje nude savršeno iskustvo na moru u svakoj sezoni. Na brodu možete uživati izvanredne, autentične opcije za hranu i van ove svjetske zabave sa novim panoramskim područjima, inovativnom stražom sa pogledom na ocean, dvije palube "unutar promenadi" sa 5000 + SQ. Kupola i spektakularan zabavni dio povezan sa vodenim parkom.

"preview_thumbnail": "bradatravel/web/sites/i video_embed_wysiwyg_preview/video_thumbnails/Mrfgbxwnht4,jpg? u redu = kGdvKuzH", "video_url": "https://www.YouTube.com/Watch? v = MRfGBXwnHT4", "postavke":/"reaguje": 1, "širina": "854", "visina": "480", "automatsko reproduciranje": 0}, "settings_summary": ["ugrađen video (reaguje)."]

Galleria Meraviglia

Ovo 315 Ft. Centralna Promenada je puna butika, restorana i mesta za kupovinu, jedenje i opuštanje... kao i druženje. A uveče, dolazi živo sa muzikom, zabavama i zabavom.

Najduža kupola na moru

Ceo plafon unutrašnje promenadi će biti pokriven džinovskim 5.200 kvadratnih metara. PREDVOĐENI ekrana prenose vizuelnu magiju tokom sata: atmosferski digitalni nebo koji animira cijelo područje odozgo sa inspirativnim viљima, dogaрajima, suncem, suncem, i Zvjezdanim nočnim nebom.

Molimo Odaberite špil:

Paluba 5 

5
legend

Paluba 6 

6
legend

Paluba 7 

7
legend

Paluba 8 

8
legend

Paluba 9 

9
legend

Paluba 10 

10
legend

Paluba 11

11
legend

Paluba 12

12
legend

Paluba 13 

13
legend

Paluba 14

14
legend

Paluba 15

15
legend

Paluba 16 

legend
legend

Paluba 18 

18
legend

Paluba 19

19
legend
Route

Brod krstarenja: MSC MERAVIGLIA

"Danska, Finska, Ruska Federacija, Estonija, Njemačka, Norveška

Priključak za priključenje: Kopenhagena, Danska

Trajanje: 15 dana, 14 noći

DATUMI POLASKA

MAR 03 MAR 17
$1.539 $1.539

 

 

kiel

Na svakoj destinaciji avantura ceka! Dok je brod usidren, dobro iskoristite vaše dragocjeno vrijeme. Istražite obalu organiziranim ekskurzijama sa upućeni vodiči. 

Možete preuzeti kompletan put 2019 program za ekskurziju.

Napomena: ekskurzije nisu uključene u cijenu i dodatno se naplaćuje na brodu.

Resturants

Izvrsne, autentične opcije za večeru na 12 različitih lokacija.

Restaurants

Glavne restorane

Glavni restorani MSC Meraviglia služe Prvoklasnije mediteranske i međunarodne specijalitete u elegantnom okruženju. Menije se mijenjaju svaki dan, i izvrsna jela su stvorena za elegantne večere nagrađivanjem španskog majstora Ramóa Freixa i međunarodno nagrađen njemačkog kuhara Haralda Wohlfahrta.

Hola! Tapas bar od Ramón Freixa

Lociran na palubi 6 u srcu islandske promenadi, HOLA! Tapas bar vam želi dobrodošlicu u čudesno kulinarsko iskustvo koje je stvorio čuveni španski kuhar Ramón Freixa, dodijelio dva Michelin zvijezda. Dizajnirana kao društvena, jela iskustva gdje gosti mogu uživati dijeliti tanjure i predivnu proslavu mediteranske kuhinje.

Kasapin je presečen.

Američki restoran steakhaus služi odabir prvoklasna rezova iz cijelog svijeta, uz hrabre nove svjetske vino i koktele sa Swagger-om. Nova granica ukusa za otkrivanje.

Kaito teppanyaki restoran & sushi bar

Tradicija i modernost idu ruku pod ruku u ovom stilski restoranu i suši restoranu. Ova šarmantna lokacija nudi vrlo autentičnu azijsku kuhinju pripremnu na licu mjesta sa samo najsvježije, najviše kvalitetnih sastojaka.

Ocean Cay restoran

Jelovnik za morske plodove ribe, uključujući pećnicu, i koru od kamena, hrskavu Mediteransku, parnu rakove, bostonskog jastoga, smeđe krabe, kamenice, tigar, i još mnogo više, napravljene od najsvježije sastojke i komplementiran od strane predivne međunarodne liste vina: ovo su magični sastojci našeg restorana sa morskom hranom na MSC Meravigliji.

Bife tržnice

Otvoreni 20 sati dnevno, to je idealno mjesto za uživanje u velikom neformalnom mediteranskom iskustvu sa spektakularnim pogledom na more. Vidljive kuhinje i prostor za izradu mozzarele dopuštaju gostima da gledaju naše kuhari kako pripremaju svežu hranu. Obimna oblast bife obuhvaća različite multifunkcionalne uglove koji služe međunarodnim sudovima, etničkim kuhinjom, zdravim mogućnostima i mnogo drugih ukusa.

bar

Jean-Philippe Maury Čokolaterija

Francuski majstor-pâtissler Jean-Philippe Maury donosi svoj nagrađivani dodir čokoladnim barom, gdje će čokoladne bombone u otvorenoj kuhinji stvoriti slatke remek-djelo da zavedu oči i oduševljavaju nepce. Chef Maury je takođe tvorac gurmanskog sladoleda i smeda na promenadi.

Šampanjac

Elegantna Šampanjska traka nudi veliki izbor šampanjca, prosecco i drugih bubica iz cijelog svijeta, u pratnji za ispiranje usta kavijara, kamenica i raka.

Vrtuljak

Dizajnirana da bude domaćin ekskluzivnim emisijama svjetske poznate Cirque Du Soleil svake večeri, 10700 + SQ. FT. Vrtuljak je također blagovaonica i postaje živahan disco nakon dva Cirque Du Soleil u morskim emisijama svake noći.

"Edge koktel bar"

Ova večera prije večere je idealno mjesto da se pridružiš prijateljima za aperitiva ili da uživaš u osvježavajuæem piću u bilo koje doba dana.

amenities

Uživajte u ekskluzivnim emisijama svjetske klase, izvedenih u inovativnom salonu kao što su ringišpil i multi-namjenski karaoke bar, klub komedije, TV studio & bar. Mladi gosti mogu iskoristiti super zabavni park i sportski centar za igranje sporta i igara tokom dana, a zabava i ples uvečer. Plus, cela porodica može da uživa u satima zabave u jednom od najkomplekšnijih i uzbudljivih vodenih parkova na moru.

aquapark

Polarni Aquapark

Jedan od najkomplikovajnijih i uzbudljivih vodenih parkova na moru sa tri uvrtanje slajdova, ' Himalajskog mosta, ' i niz bazena-pruža zabavu i aktivnosti za sve godine.

TV studio & bar

Ova Visoka tehnologija, multi-Namjenska svemirska kuća je radio emitiraju i TV studio emitira uživo igrice, kvizove, takmičenje talenata i drugi zabavni sadržaj sa druge strane broda. Ona služi i kao atmosferski klub komedije, karaoke bar i održava se muzička lokacija.

Potkrovlje

Zabavi se sa prijateljima, uživaj u pićencu ili samo pleši u noćnom klubu.

Sportpleks

Veliki i prostrano zabavni park pruža veliku arenu gdje mladi gosti mogu igrati sport i igre tokom dana... Onda se druži, zabavi i plešite na večeri.

Simulatori F1

Za mlade i mlade u srcu, dva Formula 1 Virtuelna trkačkih automobila natječu se glavom u trku koja će dobiti srčani utrka.

Atmosferski bazen

Sa oko 108 SQ. Ft. javnog prostora po gostima, u poolsajd prostoru na MSC Meravigliji je nešto najobilnije što se može naći na moru.

Divno osvjetljenje, ogromni ekran i atmosferski dizajn čine da se Glavno područje bazena još više privlačiti kad padne mrak.

Horizon bazena

Horizont horizonta nudi još više prostora otvorenog zraka za obožavatelje sunca u dnevnom svjetlu. Nocu ce se pretvoriti u zadivljujuce mesto za igranje i zabavu.

Casino

Ekskluzivnom partnerstvu sa 
Cirque Du Soleil

Dva puta svake noći, šest noći tjedno, gosti na MSC Meravigliji imaju jedinstvenu priliku da vide dvije originalne emisije Cirque Du Soleil, svjetskog lidera uživo u umjetničkoj zabavi, i uživati u svom veličanstvenom kulinarskom iskustvu na istom glamuroznim mjesto. Vrtuljak je tehnološka, zabavna i blagovaonica dizajnirana posebno za susret potrebama Cirque Du Soleil. Ovaj ručno izgrađeni salon pokriva više od 10.000 SQ. FT. i može da se prilagodi do 450 gostiju, uključujući i 120 koji uživaju u potpunom večernjoj emisiji.

Cirque Du Soleil je napravio dvije vrlo različite emisije; Viagio i Sonor, svaki sa jedinstvenim konceptom, ambijent, pripojkom, kostimima i usnikom.

Kuglana punoj veličina

Po prvi put na moru, velika kuglana u kojoj gosti mogu da izazovu prijatelje i porodicu do poslednjeg Pina!

theater

Zapanjujuće visoko-tehnološko pozorište je idealno mjesto za uživanje u spektakularnim emisijama Brodvejskog stila, sa različitim programom koji nude upečatljive zabave svako veče na vašem krstarenju.

gym

MSC teretana Tehnofizickom®

Opremljena najmodernije Tehnofizicke vježbe i opreme za obuku snaga, MSC Meraviglia teretana nudi široku lepezu inovativnih kurseva i programa obuke.

spa

MSC Aurea

MSC Aureu spa na MSC Meravigliji je raskošno Balinski spa nudeći tretman opuštanja za revitalizaciju tijela i duše. Sa termalnim područjem, frizerom za uljepšavanje i butik za nokte, MSC Aurea će te ostaviti da se osjećaš razmaženi od glave do pete.

Mali klub Chicko®

Djeca od 1 do 3 godine stare mogu uživati u aktivnostima i igrama dizajniranih u partnerstvu s Chicco®.

Mini i juniori klubovi LEGO®

Djeca od 3 do 11 godina starosti mogu učestvovati u cijelom nizu zabavnih aktivnosti zahvaljujući našem partnerstvu sa LEGO®. Veliki izbor LEGO® cigli i oprema su dostupni u našim mini i juniorima klubovima. Što je više, svako krstarenje uključuje poseban događaj, LEGO® iskustvo na brodu: cijeli dan posvećen zabavnom LEGO® aktivnostima za cijelu porodicu da uživaju.

Tinejdžerske klubove

MSC more nudi dva tinejdžerska kluba, jedan za 12-14 godina, a drugi za 15-17 godišnjaka. Pored toga, tinejdžerska oblast služi kao bioskop, soba za igranje i disko, zavisno od doba dana, osigurava tinejdžere da se uvek zabavljaju.

Price
$459

MSC MERAVIGLIA Yacht Club Interior

Highlights

MSC jahta kluba Jahona


 

 

 • Dupli krevet može biti pretvoren u dva kreveta za samce (na zahtjev). Garderobu. Kupatilo sa tušem.
 • Interaktivna TV, telefon i sef. WiFi veza dostupna (za naknadu). Mini bar i espresso aparat za kafu. Klima.
 • Površina pristupaka. 172 SQ. Ft.

 

Veličina, raspored i namještaj mogli bi varirati od tog prikazane (u istoj kategoriji kategorije kabina). Slika je samo predstavnik. 

MSC MERAVIGLIA Staterooms for Families

Highlights

Staterooms za porodice


 

 

 • Sposobni da ugoste 10 ljudi u udobnosti, naši statisti za porodice su stvoreni kombinujući dva povezivanja sa svim svojim kupatilom.
 • Ova vrsta smještaja je dostupna samo sa Fantastica iskustvom.

 

Veličina, raspored i namještaj mogli bi varirati od tog prikazane (u istoj kategoriji kategorije kabina). Slika je samo predstavnik.

MSC MERAVIGLIA Interior

Highlights

Unutrašnjih poslova


 

 

 • Dupli krevet se može pretvoriti u dva kreveta (na zahtjev). Garderobu. Kupatilo sa tušem.
 • Interaktivna TV, telefon i sef. WiFi veza dostupna (za naknadu). Mini bar. Klima. 
 • Površina pristupaka. 172 SQ. Ft.  

Veličina, raspored i namještaj mogli bi varirati od tog prikazane (u istoj kategoriji kategorije kabina).

MSC MERAVIGLIA Interior Studio

Highlights

Unutrašnji studio


 

 

 • Veliki singl krevet (140 cm), prostrano garderoba, kupatilo sa tušem
 • Klimatiziran, interaktivni TV, mini-bar, telefon, siguran
 • Površina pristupaka. 130 SQ. FT.

 

Veličina, raspored i namještaj mogli bi varirati od tog prikazane (u istoj kategoriji kategorije kabina). Slika je samo predstavnik.  

MSC Bella Experience

Dizajniran da osigura ugodan boravak na brodu


 

Bella

Dostupno sa sljedećim smještajem:

Balkon, pogled na ocean, vani sa djelimičnim pogledom i unutrašnjim kabinama

 • Moderni brodovi i elegantni kabini
 • Niz specijalnih dieta za
 • bife za 20 sati dnevno (gurmanski jelovnik za svaki dan)
 • Različiti program pozorišta Broadway-Style prikazuje se dostupan skoro svaki dan
 • Područje bazena
 • Sportski objekti otvorenih zračnih objekata (staza za hodanje, košarka itd.)
 • Dobro opremljena Teretana sa panoramskim pogledom
 • Zabavne aktivnosti za odrasle, novorođenčad i djecu.
 • Kvalificirani Multilingualni personal
 • Preferencija kolibe (podložna dostupnosti)
 • Prilika da zatraže preferirani ručak za večeru (podložan dostupnosti)
 • Prikupljaju bodove za MSC Vojadћerke da zarade popuste i druge beneficije na narednim krstarenjima  

Preuzimanje grafikona pogodnosti za dohode da ublaže uporedite ono što je uključeno
BELLA, FANTASTICA, WELLNESS i AUREA.